parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/27 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 27
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z6N4

شیرینی‌های خطرناک به کام تخلفگران تلخ شد

گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت بجنورد، در اقدامی قاطعانه و با همکاری یگان اماکن نیروی انتظامی، یک کارگاه قنادی متخلف را که با نقض فاحش پروتکل‌های بهداشتی، سلامت شهروندان را به خطر انداخته بود، پلمپ کرد. این عملیات پس از گزارش‌های مردمی و بررسی‌های کارشناسی انجام شد و نشان دهنده‌ی هماهنگی بالای نهادهای نظارتی در برخورد با متخلفان حوزه‌ی بهداشت عمومی است. طبق اعلام مسئولان، در این کارگاه مواردی مانند استفاده از مواد اولیه‌ی فاسد، نگهداری نامناسب محصولات و عدم رعایت استانداردهای بهداشت فردی و محیطی مشاهده شد. دکتر نعمتی، رئیس مرکز بهداشت بجنورد، در گفتوگو با سفیر سلامت بجنورد تأکید کرد: «سلامت مردم خط قرمز ماست. هر واحد تولیدی که سلامت جامعه را قربانی سودجویی کند، بدون اغماض برخورد خواهد شد.» وی همچنین از شهروندان خواست تا موارد تخلف بهداشتی را از طریق سامانه‌ی ۱۹۰ به صورت محرمانه گزارش دهند و تاکید کرد : « شیرینی کسب و کار، تنها با رعایت بهداشت و اخلاق حرفه‌ای می‌ماند! »
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 54441
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید